Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,5 (318x)
18. 7. 2014
Houbová polévka
Apetit
Houbová polévka
Apetit


Snadné
< 20 min
4,5 (318x)

Do téhle klasické polévky se hodí jakékoli čerstvé houby – hřibovité, lišky i bedly či masáky. Žampiony jsou však příliš jemné. Mimo sezonu se hodí i houby sušené. Napřed je čtvrt hodiny povařte, pak nechte čtvrt hodiny stát ve vroucí vodě, pak je vyjměte a důkladně vyždímejte. Vodu můžete uschovat a použít do polévky – bude pak ještě houbovější.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 400.75 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 37.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(318 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Poctivá bramboračka s houbami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články