Ossobuco, tradiční italská specialita, jejíž název v překladu znamená ‚kost s dírou‘, se obvykle připravuje z telecí kližky s morkovou kostí. Telecí ossobuco má nadmíru jemnou a lahodnou chuť. Často bývá doplněno rizotem po milánsku (risotto alla milanese) nebo gremolatou.
Videorecept
Suroviny
Na 12 porcí
Suroviny
Na 12 porcí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9482 kcal
- Bílkoviny 454 g
- Sacharidy 669 g
- Tuky 522 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009