Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (138x)
26. 2. 2016
Italské ossobuco - základní recept
Apetit
Italské ossobuco - základní recept
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (138x)

Ossobuco, tradiční italská specialita, jejíž název v překladu znamená ‚kost s dírou‘, se obvykle připravuje z telecí kližky s morkovou kostí. Telecí ossobuco má nadmíru jemnou a lahodnou chuť. Často bývá doplněno rizotem po milánsku (risotto alla milanese) nebo gremolatou. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 porcí

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 porcí

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9482 kcal
  • Bílkoviny 454 g
  • Sacharidy 669 g
  • Tuky 522 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(138 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009