Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,8 (16x)
3. 8. 2020
 Ossobuco milanese
Apetit
 Ossobuco milanese
Apetit


Snadné
< 120 min
4,8 (16x)

K tomuhle receptu máme jen jednu radu: Nic si po jídle neplánujte! Leda tak dezert a kávu... P.S. Pokud chcete recept na ossobuco ještě víc přiblížit originálu, vyvařte pár morkových kostí a morek použijte do základu milánského rizota.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na rizoto

Na gremolatu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3974 kcal
  • Bílkoviny 192 g
  • Sacharidy 269 g
  • Tuky 217 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/8

V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.