K tomuhle receptu máme jen jednu radu: Nic si po jídle neplánujte! Leda tak dezert a kávu... P.S. Pokud chcete recept na ossobuco ještě víc přiblížit originálu, vyvařte pár morkových kostí a morek použijte do základu milánského rizota.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na rizoto
Na gremolatu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3974 kcal
- Bílkoviny 192 g
- Sacharidy 269 g
- Tuky 217 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.