Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (6x)
19. 9. 2019
Játra s křenovo-kmínovou kaší, cibuládou a prosciuttem
Apetit
Játra s křenovo-kmínovou kaší, cibuládou a prosciuttem
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (6x)

Vepřová játra nejsou tak jemná jako telecí, zato jsou dostupnější. Chcete-li minimalizovat množství škodlivin, sežeňte si játra v biokvalitě. Cibuládu lze uvařit dopředu a pak jen prohřát, co nesníte hned, bude se hodit později k sýru či uzeninám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

NA CIBULÁDU

NA KAŠI

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2574 kcal
  • Bílkoviny 162 g
  • Sacharidy 203 g
  • Tuky 130 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.