Vepřová játra nejsou tak jemná jako telecí, zato jsou dostupnější. Chcete-li minimalizovat množství škodlivin, sežeňte si játra v biokvalitě. Cibuládu lze uvařit dopředu a pak jen prohřát, co nesníte hned, bude se hodit později k sýru či uzeninám.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
NA CIBULÁDU
NA KAŠI
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2574 kcal
- Bílkoviny 162 g
- Sacharidy 203 g
- Tuky 130 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.