Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
18. 9. 2023
Jehněčí kotletky s bramborovo-květákovou kaší a zeleninou
Image Professionals
Jehněčí kotletky s bramborovo-květákovou kaší a zeleninou
Image Professionals


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

V našich končinách se jehněčí maso stále netěší takové oblíbě jako v zahraničí. A je to škoda! Dobře připravené jehněčí je opravdová lahůdka. Tentokrát jsme se šťavnaté jehněčí kotletky rozhodli doplnit bramborovo-květákovou kaší, fazolkami, růžičkovou kapustou, mrkví a brokolicí. Skvělý nedělní oběd, co říkáte?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na kaši

Na zeleninu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1148 kcal
  • Bílkoviny 50.25 g
  • Sacharidy 54.75 g
  • Tuky 77.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.