Rychlá polévka ze zajímavých surovin. Jehněčí, koriandr, kuskus, špenát a sypaný sýr feta. Překvapte své blízké.
Suroviny
olivový olej
2
PL
jehněčí maso
200
g
cibule červená
1
ks
česnek
1
stroužek
koriandr čerstvý
1
ČL
mletý
rajče
400
g
krájená
vývar kuřecí
500
ml
kuskus
80
g
sůl
pepř
čerstvě mletý
špenát
100
g
baby
sypaný
Postup
1
V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 3 minuty na něm opékejte 200 g jehněčího masa, na kostky. Maso vyjměte, osmahněte 1 červenou cibuli, najemno nakrájenou, a stroužek česneku, drcený.
2
Přidejte lžičku mletého koriandru, 400 g krájených rajčat, 500 ml drůbežího vývaru, 80 g kuskusu, sůl, pepř a 5 minut vařte.
3
Vraťte maso, přimíchejte 100 g baby špenátu a podávejte sypané fetou.