Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jehněčí polévka s kuskusem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.7/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1283 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 108 g
Tuky 54 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá polévka ze zajímavých surovin. Jehněčí, koriandr, kuskus, špenát a sypaný sýr feta. Překvapte své blízké.

Související recepty

Suroviny

olivový olej 2 PL
česnek 1 stroužek
koriandr čerstvý 1 ČL
mletý
rajče 400 g
krájená
vývar kuřecí 500 ml
sůl
pepř
čerstvě mletý
baby
sypaný

Postup

1

V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 3 minuty na něm opékejte 200 g jehněčího masa, na kostky. Maso vyjměte, osmahněte 1 červenou cibuli, najemno nakrájenou, a stroužek česneku, drcený.

2

Přidejte lžičku mletého koriandru, 400 g krájených rajčat, 500 ml drůbežího vývaru, 80 g kuskusu, sůl, pepř a 5 minut vařte.

3

Vraťte maso, přimíchejte 100 g baby špenátu a podávejte sypané fetou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín