Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
15. 3. 2015
Kakaová buchta s černým pivem a karamelovou polevou
Kakaová buchta s černým pivem a karamelovou polevou

Troubu si předehřejte na 180 stupňů. Změklé máslo utřete s cukrem, špetkou soli a vajíčky. Do směsi zašlehejte pivo, přidejte mouku s kypřicím práškem a kakaem a pořádně promíchejte. Do vymazaného a vysypaného plechu rozetřete těsto a pečte asi půl hodiny.

Krupicový cukr na polevu rozpusťte na mírném ohni na karamel (nemíchejte, jen rendlíkem občas zatřeste), sundejte a přidejte máslo a smetanu. Vraťte na oheň a za stálého míchání nechte rozpustit na hladký sirup, kterým koláč poljite.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6517 kcal
  • Bílkoviny 89 g
  • Sacharidy 876 g
  • Tuky 267 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt