Francouzská úprava kančího masa je rafinovaná, a přesto velmi jednoduchá. Kančí na víně se švestkami a hrozny je delikatesa, která si vaši pozornost jistě zaslouží.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3428 kcal
- Bílkoviny 205 g
- Sacharidy 280 g
- Tuky 89 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2013/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem