Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,1 (33x)
1. 11. 2016
Kančí na víně se švestkami a hrozny
Apetit
Kančí na víně se švestkami a hrozny
Apetit


Snadné
> 120 min
4,1 (33x)

Francouzská úprava kančího masa je rafinovaná, a přesto velmi jednoduchá. Kančí na víně se švestkami a hrozny je delikatesa, která si vaši pozornost jistě zaslouží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3428 kcal
  • Bílkoviny 205 g
  • Sacharidy 280 g
  • Tuky 89 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Čím přikrmovat lesní zvěř během zimy?

Zatímco pro nás bývají vánoční svátky obdobím hojnosti, divoká zvěř často strádá. Pokud chcete zvířecím obyvatelům lesní říše trochu přilepšit, zaneste jim pár dobrot, díky kterým snáze přečkají zimní mrazy. Které druhy potravin zvířata ocení a které jim naopak mohou uškodit?