Učiňte tradicím zadost a ke štědrovečerní večeři podávejte smaženého kapra s bramborovým salátem. Naše tipy? Brambory na salát si uvařte den předem či ráno. Dopředu lze namíchat i salát a nechat zakrytý v chladničce rozležet. Chuti se pěkně prolnou. Na obalení kapra nepoužívejte klasickou strouhanku, volte raději strouhanku panko, která při smažení tolik nenasaje olej.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na bramborový salát
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1083.75 kcal
- Bílkoviny 54.75 g
- Sacharidy 78.75 g
- Tuky 61 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu