Následující recept považujeme v redakci za opravdový vánoční hit. Dejte si s ním práci, protože karamelové oválky vážně stojí za to! Jemný karamelový krém ze Salka a másla na křupavém plátku kakaového těsta, to vše smočené v čokoládové polevě tvoří perfektní vánoční cukroví, které nesmí chybět na vašem stole.
Suroviny
celý plech
Suroviny
celý plech
Na krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5976 kcal
- Bílkoviny 96 g
- Sacharidy 286 g
- Tuky 488 g
Postup přípravy
- Na víkend: 5 dezertů s karamelem Jak na dokonalý karamel? Připravit karamelový dort nebo domácí likér už bude hračka
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně