Pamatujete si kokosky z cukrárny? Tohle je jejich zmenšená luxusní verze, která spojuje kokosové kolečko, hříšný čokoládový krém, nakyslou brusinkovou zavařeninu a křehkou kokosku, která se v ústech doslova rozplyne. To vše je ještě namočené do čokolády. Nezní to jako sen?
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na kokosová kolečka
Na kokosky
Na čokoládový krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2088.5 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 175.5 g
- Tuky 139.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu