Svěží, pikantní, a přitom prostý. Takový je slavný salát Caesar ve své originální podobě. Šéfkuchař Filip Sajler vás provede receptem na salát Caesar krok za krokem, naučí správný postup a vysvětlí, jaké suroviny použít.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 814.75 kcal
- Bílkoviny 52.25 g
- Sacharidy 12 g
- Tuky 62 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit
Autor: Filip Sajler, z vydání Apetit 2011/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/8
Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort