Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Krkovička pro vítanou návštěvu

4.3/5 Počet hodnocení: 87
Do 20 minut Snadné 10

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 9581 kcal
Bílkoviny 812 g
Sacharidy 85 g
Tuky 651 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pečínku si dejte s chlebem nebo bramborami na jakýkoli způsob.

Suroviny

bez kosti, v celku
pepř
čerstvě mletý
olej 2 PL
Na marinádu
hořčice 3 PL
med 1 PL
olej 2 PL
sůl 1,5 ČL
Na náplň
uzené maso 10 plátků
2 mm silné
sýr 10 plátků
2 mm silné
syrové, na 2mm plátky

Postup

1

Maso desetkrát příčně nařízněte tak, jako byste je krájeli na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrajujte do konce.

2

Smíchejte suroviny na marinádu, potřete jí maso i na plochách vzniklých řezem, opepřete, zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici alespoň čtyřiadvacet hodin odležet.

3

Druhý den vložte do každého řezu v mase plátek uzeného, plátek sýra a několik plátků žampionů. Pomažte olejem a pořádně zabalte do alobalu, aby během pečení nevytekla šťáva.

4

Dejte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte nejméně dvě hodiny – na posledních dvacet minut alobal otevřete a maso dopečte odkryté.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč