Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (15x)
18. 7. 2014
Uzená krkovička na cibulce
Apetit
Uzená krkovička na cibulce
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (15x)

Uzená krkovička skvělé ladí s křenovým dipem. Jen pozor na čerstvý křen – může být velmi ostrý, přidávejte ho proto postupně a průběžně dip ochutnávejte. Pečená uzená krkovička s cibulí a čerstvým chlebem vás jako rychlá večeře doslova nadchne. Pro méně otrlé postavte na stůl raději ještě kečup a hořčici.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1410 kcal
  • Bílkoviny 101 g
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 90 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybírat a upravit uzené maso

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě