Uzená krkovička skvělé ladí s křenovým dipem. Jen pozor na čerstvý křen – může být velmi ostrý, přidávejte ho proto postupně a průběžně dip ochutnávejte. Pečená uzená krkovička s cibulí a čerstvým chlebem vás jako rychlá večeře doslova nadchne. Pro méně otrlé postavte na stůl raději ještě kečup a hořčici.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na dip
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1410 kcal
- Bílkoviny 101 g
- Sacharidy 43 g
- Tuky 90 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě