Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Křupavé lupínky z červené řepy

Křupavé lupínky z červené řepy

3.9/5 Počet hodnocení: 46
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 120 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 20 g
Tuky 2 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

U zeleninových chipsů ocení vaši hosté nápad a vtip. Stejně můžete připravit také sladké i obyčejné brambory. Zkuste experimentovat s kořením.

Suroviny

větší, oloupané
slunečnicový olej
na smažení
kmín 1 ČL
drcený
sůl mořská 1 ČL

1 Nakrájejte řepu na velmi tenké plátky, nejlépe pomocí mandolíny.

2 Plátky najednou smažte v pánvi ve vysoké vrstvě rozpáleného oleje asi 2–3 minuty dokřupava. Vyjměte a nechte okapat na papírové utěrce. Promíchejte kmín se solí a lupínky směsí posypte.

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/12

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč