Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (16x)
1. 11. 2016
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem
Apetit
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (16x)

Křupavé lupínky s vůní kardamomu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 619 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Smažená kuřecí prsa s oblohou

Zeleninová obloha jako fenomén 80. a 90. let: Může za její vymizení slavný český kuchař?

Okurky a mrkve krájené vroubkatým nožem, společně s rajčetem nebo hromádkou kukuřice úhledně vyskládané na okraji talíře mohl ochutnat kdokoli, kdo si v devadesátých letech zašel na jídlo do restaurace. Pohled na zeleninovou oblohu, často v podobě zelného salátu, změnil až Zdeněk Pohlereich s pořadem Ano, šéfe! Jak ale doplnit oběd či večeři o zdravou porci vitaminů v moderním pojetí?