Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krupicová kaše

Krupicová (nebo také krupičná) kaše je pro mnohé podobně jako žemlovka nebo rýžový nákyp nostalgickou vzpomínkou na dětství. A abyste namísto sametově jemné kaše nedostali hrudkovitou hmotu, prozradíme vám 3 jednoduché triky, jak na jemnou krupicovou kaši

...

 

  • Ideální poměr je jedna polévková lžíce (10 g) dětské krupičky na 250 ml mléka. Získáte tak jednu porci
  • Hrudkám předejdete tak, že krupičku necháte předem nejméně půl hodiny v mléce nabobtnat. 
  • Mléko postupně zahřívejte a na mírném plameni provařte alespoň 5 minut.
  • Krupicovou kaši lze připravit i bez mléka, pouze ve vodě nebo rostlinném „mléce“.
  • Kaši nalijte do misky či na talíř nebo ji použijte jako jednu z vrstev v ovocném poháru
  • Kaši podávejte s kakaem a máslem, skořicovým cukrem, čokoládou nebo ovocem

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč