Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,5 (20x)
29. 10. 2019
Krůtí maso s fazolkami a rýží
Apetit
Krůtí maso s fazolkami a rýží
Apetit


Snadné
< 50 min
4,5 (20x)

Krůtí maso s fazolkami a rýží je jednoduchý oběd do krabičky, ideální s sebou od práce, nebo si jednotlivé porce nakrabičkujte na dny, kdy nemáte čas vařit. Jednoduché řešení, jak nestát každý den u plotny. Místo rýže můžete příště vyzkoušet kuskus, jáhly nebo quinou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3182 kcal
  • Bílkoviny 154 g
  • Sacharidy 291 g
  • Tuky 149 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená Objevte devět chutí jedné krůty!

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/11

V listopadu už se ochlazuje a my se začínáme poohlížet po hřejivých a hutných jídlech, která nám dodají energii v následujících sychravých měsících. Opouštíme lehké letní saláty a zmocňuje se nás chuť na něco vydatnějšího. Není divu, že naši předkové slavili touto dobou hned několik posvícení. Vzdali jsme jim hold variací na martinskou husu v podobě noblesní galantiny. A protože letos slavíme sto let od vzniku republiky, připravili jsme celé číslo v česko-slovenském duchu. Na některé tradiční recepty jsme se podívali novýma očima, a tak v Apetitu najdete třeba klasické dezerty z cukrárny přeměněné v poháry plné chuti. K jiným receptům se vracíme s pokorou a nostalgií, ať už jsou to hrnkové buchty na plech, které nás rázem přenesou do máminy kuchyně, nebo třeba škubánky či čočková polévka, které poslouží jako ochutnávka z naší chystané kuchařky Česko & Slovensko z edice Best of Apetit. Apetit, napsáno s chutí.