Nová registrace Zapomenuté heslo

5,0 (1x)
2. 2. 2011
Kuře ve vlastním župánku

Záleží jen na vás, čím kuřecí kůži kromě masa naplníte.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 918 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře ve vlastním župánku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Testování dubajské čokolády

Čeští cukráři testovali 15 dubajských čokolád: Krásné obaly zklamání nepřebily

Když cukrářka Helena Fléglová přivezla z Dubaje patnáct tamních čokolád, čekala se exkurze do světa orientálního luxusu a neotřelých chutí. Výsledek? Porota složená z chocolatiéra Jakuba Vobořila, cukrářek Heleny Fléglové a Karolíny Hávové a redaktorky časopisu Apetit Kateřiny Kočičkové zůstala v rozpacích. Skoro nic z očekávané pompéznosti se nekonalo – a čokoládová realita byla výrazně méně sladká, než by si kdo přál.