Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Kuře na chorizu a pórku


> 60 min
0,0 (0x)
Kuřecí stehna s česnekem, pórkem a fenyklem tvoří neotřelou kombinaci. Chorizo můžete v receptu nahradit jinou oblíbenou klobásou, případně slaninou.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3661 kcal
  • Bílkoviny 245 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 254 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?