Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (6x)
6. 7. 2022
Kvašáky
Kvašáky


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (6x)

Kvašené okurky neboli kvasáky, které prošly mléčným kvašením, si můžete vychutnávat již jeden den po naložení. Ovšem pokud jim přidáte ještě několik dní, získají na intenzivní chuti. Díky fermentaci obsahují kvašáky zdraví prospěšné bakterie a proto nejen chutnají, ale také prospívají našemu zdraví. Zkrátka vitamínová bomba, kterou znali už naši předci.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1031 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 182 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Marcela

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet