0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Malinový cheesecake bez korpusu a lepku

Malinový cheesecake bez korpusu a lepku

Hodnocení receptu
3.8 / 5. Počet hodnocení: 5
Více než hodinu Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2474 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 229 g
Tuky 112 g
Vláknina 41 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

tvaroh 500 g
jemný
sýr 250 g
Philadelphia
50 g
grecký jogurt
vejce 3 ks
pudinkový prášek 1 ks
(prášok)
vanilkový lusk 1 ks
mouka kokosová 2 PL
kokosový cukr 4 PL
300 g
mrazené maliny
kokosový olej
na vymazanie formy
Na dokončenie
150 g
grecký jogurt
med 2 PL
čerstvé ovocie
máta

1. Zmiešame tvaroh, syr Philadelphia a grécky jogurt.

2. Pridáme pudingový prášok, vajcia, vnútro z vanilkového struku, kokosovú múku a kokosový cukor. Mixujeme na nízkych otáčkach aby zmes nebola príliž tekutá.

3. Polovicu cesta vylejeme do kokosovým olejom vymastenej formy o priemere 25 centimetrov.

4. Do druhej polovice vysypeme mrazené maliny a ešte raz zmixujeme. Táto časť cesta bude hustejšia, ale to vôbec nevadí.

5. Malinovú smes vylejeme na vanilkovú, a obe do seba jemne zamiešame.

6. Pečieme na 180° 20 minút a potom následne uberieme teplotu na 150° a pečieme ďalších 30 minút.

7. Po dopečení necháme cheesecake vychladnúť.

8. Povrch koláča potrieme jogurtom, ktorý sme si dochutili medom a dozdobíme čerstvým ovocím a mätovými lístkami.

9. Cheesecake dáme zachladiť (ideálne na celú noc) a môžeme krájať a podávať.

Dobrú chuť :)

 

 

 

Apetit magazín

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha
  • Tipy a triky

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha

Nové brambory jsou ideální volbou pro lehkou večeři do letního počasí například klasicky "na loupačku" s tvarohem a máslem. Vyzkoušet je však můžete i v odlehčeném letním bramborovém salátu. Lze ho podávat...
Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...

Obchod Apetit