Kysané zelí sice spojujeme hlavně s uzeným a vepřovým masem, ale stejně dobře se dá kombinovat také s mletým hovězím nebo jehněčím masem.
Videorecept
Suroviny
pro 4 osoby
Suroviny
pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1701 kcal
- Bílkoviny 118 g
- Sacharidy 160 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/2
Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí