Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (17x)
18. 4. 2016
Masové koule se schovanými kapustičkami


Snadné
< 60 min
4,1 (17x)

Obyčejné masové kuličky vám už přijdou fádní? Vyzkoušejte naše masové koule s překvapením v podobě růžičkové kapusty! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3-4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3-4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2152 kcal
  • Bílkoviny 123 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

shutterstock_2166019281.jpg

Saturejka: Málo známá bylinka s intenzivní chutí a všestrannými možnostmi. Využíváte ji naplno?

Saturejka patří k tradičním bylinkám, které si své místo našly nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Jsou jí desítky druhů – od jednoletých bylin až po trvalky – přičemž v českých zahradách se nejčastěji pěstuje saturejka zahradní a horská. Vyniká lehce pepřovou chutí a silnou vůní, která se po usušení ještě zvýrazňuje. Poradíme, kdy ji sázet, jak ji pěstovat i jak ji nejlépe využít v kuchyni.