Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,4 (88x)
4. 5. 2016
Bavorská kapustičková polévka
Apetit
Bavorská kapustičková polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,4 (88x)

Růžičková kapusta se v posledních letech konečně vrací z ústraní a zbavuje se stigmatu rozvařené hmoty, získaného kdysi dávno ve školních jídelnách. Bavorská kapustičková polévka je toho zářným příkladem. Věřte, že díky tomuto receptu si polévku z růžičkové kapusty zamilujete a na tu z dětství už ani nepomyslíte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 423 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 29.25 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetit, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(88 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.