Zapečení je geniální způsob, jak dát jídlům z včera další šanci a přetvořit je v něco nového a lákavého. Zatímco o ohřívané špagety nikdo nestojí, ve formě zlatavého špagetového koláče nebo muffinů do ruky půjdou na dračku – a to i zastudena.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na masové koule
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1256.5 kcal
- Bílkoviny 57.25 g
- Sacharidy 135 g
- Tuky 47.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/9
Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.