Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (11x)
18. 7. 2014
Mátový dip & rájta
Apetit
Mátový dip & rájta
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (11x)

Ochutnejte, jak báječné studené omáčky se připravují v Indii.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 79.83 kcal
  • Bílkoviny 3.17 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Léčivé bylinky v kuchyni: máta pro lepší trávení, levandule pro klidný spánek

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Konzervy

Májka, lečo, párky s fazolí: Retro konzervy aneb co vše se jedlo za minulé éry

Konzervy byly za socialismu fenoménem. Nešlo jen o praktickou trvanlivost, ale i o kus každodenní reality – proviant na vojně, snídaně na čundru, oběd na chatě nebo večeře doma v kuchyni. Byly zkrátka nedílnou součástí každodenního života. Vzhledem k omezenému sortimentu potravin a důrazu na trvanlivost se konzervy staly praktickým řešením pro domácnosti, vojáky i turisty. Mezi nejznámější patřily paštiky, lečo či lančmít.