Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (47x)
18. 7. 2014
Mexická rýže
Apetit
Mexická rýže
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (47x)

Varianta českého masového rizota. Tentokrát s chutí Mexika.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 406.5 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 62.5 g
  • Tuky 6.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Zmrzlina z cottage à la malinový cheesecake

Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér a banán (a možná někdy ani ten ne)

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není lepší plán než zmáčknout tlačítko a za pár minut si dopřát poctivou domácí zmrzlinu. Bez vaření, bez čekání a bez složitých příprav. Domácí zmrzlina nemusí být žádná věda: stačí tři suroviny, jeden mixér a chuť na poctivou domácí zmrzlinu.