"Maminka miluje ořechy, já čokoládu. V tomhle dezertu se obě naše vášně spojují...,“ vypráví art directorka Marcela Kouřilová.
Suroviny
Na asi 16 kousků
Suroviny
Na asi 16 kousků
Na krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9244 kcal
- Bílkoviny 234 g
- Sacharidy 513 g
- Tuky 671 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/5
Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.