Až tuhle nádheru přinesete na stůl, všem spadne brada v němém úžasu. A co teprve až ji ochutnají! Třípatrová pavlova s jahodami je luxusní dezert, za který se rozhodně nebudete stydět.
Suroviny
Pro 6-8 osob
Suroviny
Pro 6-8 osob
Na jahody
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4953 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 594 g
- Tuky 222 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/6
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.