Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,9 (9x)
3. 3. 2009
Mořský okoun se zázvorem, chilli a jarní cibulkou


< 30 min
4,9 (9x)
Tuhle pikantní rybu můžete podávat jako součást čínského občerstvení dim sum i jako samostatný pokrm.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 144.33 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 12.17 g
  • Tuky 9.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Mořský okoun se zázvorem, chilli a jarní cibulkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Grilované kuře s ananasem a karibskou salsou

Grilování nad ohněm: Co si opéct, když už vás špekáčky vážně nebaví?

Chleba, kečup, hořčice a špekáček. Klasika, kterou známe všichni a nestárnoucí čtveřice, jež provoněla nespočet letních večerů. Ale co když vám už buřty nestačí? Máme pro vás dobrou zprávu: oheň si rozumí i s jinými surovinami! Přinášíme vám inspiraci, díky níž se u ohně dobře nají i ti, kteří se uzeninám vyhýbají obloukem.