Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
0,0 (0x)
30. 10. 2015
Mořský vlk se šalotkouvou salsou a hráškovým pyré
Mořský vlk se šalotkouvou salsou a hráškovým pyré


Snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Na másle zpěňte šalotku až do jejího zesklovatění. Přidejte kůru a šťávu z citrónu, teplotu stáhněte na minimum a chvíli povařte.

Na másle zpěňte šalotku, přidejte nožem rozmáčklý česnek, chvilku poduste a přisypejte mražený hrášek. Přilijte vývar, osolte, opepřete a 34 minutky vařte. Poté sceďte, ovšem zbylou tekutinu si ponechejte pro případ, že by výsledné pyré bylo moc husté. Nakonec rozmixujte dohladka a přidejte posekanou mátu.

Troubu rozpalte na 190 °C. Rybu osolte, opepřete a na dvě minutky dejte na rozpálenou pánev s řepkovým olejem. Neobracejte. Poté rybu (opečenou stranou nahoru) přesuňte na plech vyložený pečícím papírem a 6 minut dopékejte v troubě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 265 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt