Mrkvovo-celerová pomazánka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mrkvovo-celerová pomazánka

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 ()
Do 20 minut Velmi snadné

Suroviny

tvaroh 1
jogurt řeckého typu
nebo 50g másla
mrkev 2 ks
menší
celer
kousek
eidam 50 g
nebo jiný sýr
česnek
podle chuti
sůl
příp. bylinky

Mrkev, celer a sýr nastrouháme na jemno, přidáme prolisovaný česnek a promícháme. Přidáme tvaroh a na zjemnění přimícháme několik lžic řeckého jogurtu nebo změklé máslo. Na závěr pomazánku osolíme a ochutíme bylinkami  skvěle se hodí například pažitka či jarní cibulka. Podáváme s celozrnným pečivem.

Autor: beniki

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit