Do redakce jste nám poslali tolik receptů na vánoční cukroví, že jsme nevěděli, který dřív vyzkoušet. Nakonec nás nejvíc nadchl voňavý opilý perník od čtenářky Olgy Boudníkové z Prahy. Rozhodně doporučujeme toto nepečené cukroví vyzkoušet.
Suroviny
Na 30 kousků
Suroviny
Na 30 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1893 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 198 g
- Tuky 88 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/12
Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu