
Recepty z vydání
Perníčky
Naučte se nejefektnější zdobící techniky od Moniky Brýdové. Má pro vás fígle, se kterými parádně nazdobíte perníky i vy.
Stádo čokoládových sobů
Pečte na Vánoce s dětmi! Kreativitě se meze nekladou. Muffiny mohou proměnit v soby i čerty.
Perníkové stromečky
„Je tak snadný, vláčný a vůbec báječný, že jiný perník už nepeču,“ říká cukrářka Markéta Krajčovičová, která se s námi...
Čokoládové dortíčky
Čas a energii, které ušetříte při pečení jednodušších druhů, můžete investovat do přípravy těchto famózních dortíků...
Karamelové košíčky
Cukroví s vůní kávy. Kontrast mezi tmavou náplní a světlým těstem je velmi dekorativní. „Přidání kávy ale vylepšilo i...
Babiččiny trojhránky
„Co si pamatuju, nesměly u nás trojhránky chybět, a taky nechyběly, na žádné Vánoce. Někdy se ještě v průběhu svátků i...
Makovo-kokosový šnek a kuličky
„Recept mi předala maminka a té zase její maminka. Nejlepší na něm je, že se z něj dají udělat kuličky i šneci,“...
Vepřová pečeně s medovou krustou
Pečeně je ideální pro ty, kteří s přípravou masa teprve začínají.
Opilý perník
Do redakce jste nám poslali tolik receptů na cukroví, že jsme nevěděli, který dřív vyzkoušet. Nakonec nás nejvíc nadchl...
Srbské žebírko
Tuk dodává masu chuť. Kotlety pečte i s ním, kdo chce, odřízne si tučné části na talíři.
Zázvorové opojení
Horký nápoj, ve kterém se výborně propojí chutě jablka se zázvorem, vás povzbudí.
Zázvorové sušenky
Vychutnejte si dlouhé zimní večery s hrnkem teplého čaje a se sušenkami, které vás svou vůní svedou k odpočinku.
Kapr v aspiku
„Když jsem byl malý, připravovala moje mamka kapra v aspiku každé Vánoce jako předkrm na štědrovečerní večeři. Já ho...
Vánoční trojboj
Hostina začíná... Je libo křupavé nudličky, vinnou klobásku, anebo raději něco lehčího? Máme všechno!
Losos plněný špenátem a krevetami
Hvězdou štědrovečerní tabule bude zaručeně krevetami plněný losos. Přitom tenhle recept patří do kategorie minimum...
Bramborový salát s řapíkatým celerem
Kousky celeru dodají salátu příjemnou křupavost.
Medová zimní zelenina
Zeleninu vyberte podle chuti, mělo by jí být celkem asi 1,5 kilogramu.
Rajčatový salát
Salát je nezvykle kyselý, ale výborně doplňuje jemný aspik. Chcete-li jíst salát samotný, použijte množství oleje a...
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
silvia melichar...
28. Listopad 2014 16:22
Jana Kopřivová
20. Říjen 2015 11:20