Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 10 minut asi na 125ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 617 kcal
Bílkoviny 22 g
Cukr 7 g
Tuky 55 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Výběr bylinek je jen na vás.

Suroviny

bazalka 1 hrnek
lze nahradit petrželkou
vlašské ořechy 2 PL
opražené nasucho
parmazán 2 PL
strouhaný
česnek 1 stroužek
olivový olej extra panenský 2 PL
sůl

Nasekejte v robotu na středně hrubo 1 hrnek bazalky nebo petrželky, 2 lžíce vlašských ořechů, opražených nasucho, 2 lžíce strouhaného parmazánu, 1 stroužek česneku a 2 lžíce panenského olivového oleje. Osolte.

Apetit magazín

  • Jak na to

Nejlepší italské semifreddo krok za krokem

Pravé italské semifreddo je nadýchané, na jazyku taje a rozplývá se. Osvěžující semifreddo je pro léto je pro jako stvořené. Připravili jsme pro vás tipy, jak si mražený italský dezert připravit doma. ...
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Biskupský chlebíček

Milujete biskupský chlebíček? Tato jednoduchá pochoutka může posloužit jako chutný dezert i jako sladká svačinka. Poradíme vám, z jakého těsta je nejlepší ho připravit.    ...

Jak na nejlepší ovocný salát?

Zahrádky, trhy i obchody nabízejí moře lahodných ovocných plodů, které přímo žadoní o zpracování. Možností je spoustu. Můžete se pustit třeba do výroby džemu, kompotu nebo sirupu. Ale nejvíc zdravých látek se ukrývá v čerstvém ovoci, proto...
  • Tipy a triky

5 evergreenů rychlého občerstvení z českých koupališť

K českému koupališti neodmyslitelně patří oblíbené  gastrorychlovky: párek v rohlíku, smažák v housce, langoš, hranolky nebo kuřecí nugetky. V principu nejde o nic špatného, provedení ale může někdy kulhat. Připravte si...

Obchod Apetit