Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut asi na 125ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 617 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 7 g
Tuky 55 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Výběr bylinek je jen na vás.

Suroviny

bazalka 1 hrnek
lze nahradit petrželkou
opražené nasucho
strouhaný
česnek 1 stroužek
olivový olej extra panenský 2 PL
sůl

Postup

1

Nasekejte v robotu na středně hrubo 1 hrnek bazalky nebo petrželky, 2 lžíce vlašských ořechů, opražených nasucho, 2 lžíce strouhaného parmazánu, 1 stroužek česneku a 2 lžíce panenského olivového oleje.

 
2

Dobře promíchejte. Osolte.

Související články

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč