0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5 / 5. Počet hodnocení: 3
Do 10 minut asi na 125ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 617 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 7 g
Tuky 55 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Výběr bylinek je jen na vás.

Suroviny

bazalka 1 hrnek
lze nahradit petrželkou
vlašské ořechy 2 PL
opražené nasucho
parmazán 2 PL
strouhaný
česnek 1 stroužek
olivový olej extra panenský 2 PL
sůl

Nasekejte v robotu na středně hrubo 1 hrnek bazalky nebo petrželky, 2 lžíce vlašských ořechů, opražených nasucho, 2 lžíce strouhaného parmazánu, 1 stroužek česneku a 2 lžíce panenského olivového oleje. Osolte.

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit