Pesto nemusí pocházet jen z Itálie, i když tam vznikl název a idea. S přísadami, jež si berou to nejlepší z latinskoamerické kuchyně, vykouzlíte pesto vhodné především na steaky, grilované ryby nebo do masových sendvičů.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 572.25 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 15.25 g
- Tuky 53.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/6
Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti