Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
1. 6. 2017
Pečené vepřové s jablečným salátem
Apetit
Pečené vepřové s jablečným salátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Co je pro Severní Karolínu typické? Jablka a barbecue! Jen si představte zahradní party, kterou završí právě tohle na grilu pomalu pečené vepřové... Tohle fantastické maso můžete jíst na spoustu způsobů, skvělé bude v asijských napařených bocháncích s omáčkou hoisin nebo k němu přidejte salát ze šťavnatých jablek a zabalte do rozpečených tortill, nebo jej podávejte s opečenými bramborami, jako jsme to udělali my! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na zálivku

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1610 kcal
  • Bílkoviny 47 g
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 94 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/6

Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.

Související články

Víno a jídlo

Nahlédněte do tajů párování jídla s vínem

Menu vyhlášených restaurací, které svým zákazníkům poskytují komplexní gastronomický zážitek, se neobejde bez spolupráce s vinařským odborníkem - sommeliérem. Jak sommeliér vybírá vína vhodná k jednotlivým pokrmům?  Podívejte se s námi na základní principy vinného párování a připravte pro sebe a své blízké nevšední gurmánský zážitek.