Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,7 (12x)
3. 1. 2024
Plněná zapečená bageta
Apetit
Plněná zapečená bageta
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,7 (12x)

Křupavá zapečená bageta doslova napěchovaná tekoucím sýrem, šunkou, žampiony a dalšími dobrotami? Takovou snídani si necháme líbit!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3449 kcal
  • Bílkoviny 233 g
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 233 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/1

S lednovým Apetitem, který vychází už 15. 12. 2022, můžete do nového roku s číslovkou 2023 vykročit s lehkou hlavou a jistým krokem. Nebojte se, nebudeme po vás chtít žádná předsevzetí. S novým vydáním totiž žádné trápení hlady nehrozí. Naplnili jsme ho pestrými recepty plnými chuti, při jejichž tvorbě jsme se snažili myslet nejen na výživnost, ale také šetrnost k rodinnému rozpočtu. Těšit se můžete na rychlé večeře s luštěninami, inspiraci, co uvařit, abyste se po návratu ze zimních radovánek rychle zahřáli a dobili energii, nebo nebo nápady, jak využít třeba tvaroh naslano, zdravý kadeřávek nebo cenově dostupnou kořenovou zeleninu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, správnou volbou bude brunch plný dobrot nebo dezerty z exotického ovoce lahodící oku i chuťovým buňkám. Nechybí ani originální silvestrovské drinky a skvostný pohár, který bude ozdobou každé oslavy. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Červnový Apetit je již v prodeji

Červnový Apetit je v prodeji! V hlavní roli jahody, oběd jako od babičky a rozhovor s Hankou Michopulu

Červnový Apetit vychází ve čtvrtek 22. května a přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.