Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tuňáková bageta s vejcem

Tuňáková bageta s vejcem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tuňáková bageta s vejcem

5/5 Počet hodnocení: 9
Do 20 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1134 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 29 g
Tuky 89 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace tuňáka s vejcem je klasikou, která stále chutná! 

Suroviny

majonéza 6 PL
kvalitní
kapary 1 PL
jarní cibulka svazek
na tenké plátky
sůl mořská
bageta
podélně rozpůlená
tuňák (konzerva) 1
slitá
řapíkatý celer 1
řapík nakrájený na tenké plátky
římský salát
pár listů
rajčata cherry 4 ks
nakrájené na plátky
vejce 2 ks
vařená natvrdo

Postup

1

Smíchejte majonézu s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou. Osolte. Potřete bagetu z obou stran a naplňte ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec. Před podávání rozkrájejte na špalíky. 

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/5

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč