Tuňáková bageta s vejcem

Tuňáková bageta s vejcem

Hodnocení receptu
Průměr: 5 ()
Do 20 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1050 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 13 g
Tuky 89 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace tuňáka s vejcem je klasikou, která stále chutná! 

Související recepty

Suroviny

majonéza 6 PL
kvalitní
kapary 1 PL
jarní cibulka svazek
na tenké plátky
citronová štáva 1 PL
chilli omáčka 1 PL
sůl mořská
bageta
podélně rozpůlená
tuňák (konzerva) 1
slitá
řapíkatý celer 1 ks
nakrájený na tenké plátky
římský salát
4 ks
třešňová rajčátka nakrájené na plátky
vejce 2 ks
vařená natvrdo

1 Smíchejte majonézu s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou. Osolte. Potřete bagetu z obou stran a naplňte ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec. Před podávání rozkrájejte na špalíky. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/5

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit