Kombinace tuňáka s vejcem je klasikou, která stále chutná!
Suroviny
majonéza
6
PL
kvalitní
kapary
1
PL
jarní cibulka
svazek
na tenké plátky
citronová šťáva
1
PL
chilli omáčka
1
PL
sůl mořská
bageta
podélně rozpůlená
tuňák (konzerva)
1
slitá
řapíkatý celer
1
řapík nakrájený na tenké plátky
římský salát
pár listů
rajčata cherry
4
ks
nakrájené na plátky
vejce
2
ks
vařená natvrdo
Postup
1
Smíchejte majonézu s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou. Osolte. Potřete bagetu z obou stran a naplňte ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec. Před podávání rozkrájejte na špalíky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Fandíme aneb 30 receptů k povzbuzování!(30 receptů )
- Levné a rychlé obědy do práce: 30 nejlepších receptů(21 receptů )
- Jak připravit dětem zajímavou svačinu po všech stránkách, kterou nebudou chtít vyměnit (18 receptů )
- Lehce a zdravě: všestranný tuňák z konzervy na 6 způsobů(24 receptů )
- Šest desítek nápadů, co s vařenými vejci aneb Kam s vejci na tvrdo(60 receptů )