Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 (4)
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1572 kcal
Bílkoviny 118 g
Sacharidy 77 g
Tuky 80 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Boule za ušima zaručeny!

Související recepty

Suroviny

olivový olej 1 PL
cibule 1 ks
nakrájená nadrobno
česnek 2 stroužky
drcený
hovězí maso 400 g
mleté
vývar 250 ml
kečup 150 ml
hořčice dijonská 2 ČL
chilli sušené 1 ČL
mleté
bageta
podélně rozpůlená a opečená
čedar 80 g
strouhaný nahrubo
hranolky 2 hrsti
k podávání

1 Na oleji opečte cibuli, přidejte česnek, zamíchejte a přidejte mleté maso. Opékejte, až maso zhnědne. Zalijte 250 ml vody nebo vývaru a kečupem, přidejte hořčici a chilli podle chuti. Osolte a vařte 20 minut do zhoustnutí. Navršte na opečenou bagetu spolu s čedarem. Nakrájejte na špalíky a podávejte s hranolky. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/5

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit