0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1572 kcal
Bílkoviny 118 g
Sacharidy 77 g
Tuky 80 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Boule za ušima zaručeny!

Suroviny

olivový olej 1 PL
cibule 1 ks
nakrájená nadrobno
česnek 2 stroužky
drcený
hovězí maso 400 g
mleté
vývar 250 ml
kečup 150 ml
hořčice dijonská 2 ČL
chilli sušené 1 ČL
mleté
bageta
podélně rozpůlená a opečená
čedar 80 g
strouhaný nahrubo
hranolky 2 hrsti
k podávání

1 Na oleji opečte cibuli, přidejte česnek, zamíchejte a přidejte mleté maso. Opékejte, až maso zhnědne. Zalijte 250 ml vody nebo vývaru a kečupem, přidejte hořčici a chilli podle chuti. Osolte a vařte 20 minut do zhoustnutí. Navršte na opečenou bagetu spolu s čedarem. Nakrájejte na špalíky a podávejte s hranolky. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/5

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit