Boule za ušima zaručeny!
Suroviny
olivový olej
1
PL
cibule
1
ks
nakrájená nadrobno
česnek
2
stroužky
drcený
hovězí maso mleté
400
g
vývar
250
ml
nemusí být
kečup
150
ml
hořčice dijonská
2
ČL
chilli sušené
1
ČL
mleté
bageta
podélně rozpůlená a opečená
čedar
80
g
strouhaný nahrubo
hranolky
2
hrsti
k podávání
sůl mořská
podle chuti
Postup
1
Na oleji opečte cibuli, přidejte česnek, zamíchejte a přidejte mleté maso. Opékejte, až maso zhnědne.
2
Zalijte 250 ml vody nebo vývaru a kečupem, přidejte hořčici a chilli podle chuti. Osolte a vařte 20 minut do zhoustnutí.
3
Navršte na opečenou bagetu spolu s čedarem. Nakrájejte na špalíky a podávejte s hranolky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Fandíme aneb 30 receptů k povzbuzování!(30 receptů)
- Rychlé večeře jako z bistra(39 receptů)