Recepty Hrách Pohlreichova hrášková polévka Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Velmi snadné < 20 min 2,9 (7x) 28. 2. 2023 Velmi snadné < 20 min 2,9 (7x) Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 cibule pórek hrášek vývar sůl a pepř smetana mléko bageta Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Nejprve orestujte na másle cibuli a bílou část pórku. Přidejte hrášek, promíchejte, osolte, opepřete a zalejte zeleninovým vývarem a vše přiveďte k varu. Jakmile je hrášek měkký, sundejte polévku ze žáru a přidejte do ní mléko i smetanu a vše společně rozmixujte v mixéru. Přes jemný cedník polévku přeceďte zpět do rendlíku a ještě pár minut provařte. Dle chuti dochuťte solí. Bagetu nakrájejte na tenké plátky, zakapejte olivovým olejem, osolte a opepřete. Vložte do trouby a nechte ji dozlatova opéct. Polévku podávejte s opečenou bagetkou. Autor: pompofka Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 2,9/5 Hodnocení receptu 2,9/5 (7 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Recept je součástí kolekce 17receptů 16 skvělých receptů na hráškovou polévku Podobné recepty Kuličky z vinné klobásy, medová šunka a máslový hrášek < 45 min 5 Pučálka < 30 min 5 Rumfordská polévka > 60 min 3.9 Hrachová polévka < 120 min 4.8 Hrachová polévka s uzeným kolenem < 30 min 5 Hrachová polévka s badyánem < 60 min 4.3 Anglická hrachová kaše (pease pudding) > 60 min 4 Šo(u)let > 60 min 2.6 Další inspirace z kolekce Hrách Prohlédnout kolekci Do 20 minut Velmi snadné Bezmasá Oběd Francouzská Romantická večeře Vaření Polévka Hrách Hrášková polévka Cibule Pórek Hrášek Vývar Sůl a pepř Smetana Mléko Bageta