Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,6 (42x)
5. 10. 2016
Hrachová polévka s opečenou slaninou
Apetit
Hrachová polévka s opečenou slaninou a houstičkami
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,6 (42x)

Klasická hrachová polévka potěší každého milovníka luštěnin. Jemný krém s voňavou slaninou a křupavými houstičkami vás příjemně zahřeje a zasytí. Navíc recept na hrachovku je velmi jednoduchý, jen musíte včas namočit suchý hrách, aby dostatečně nabobtnal a změknul. Nejlepší hrachová polévka je přeci ta domácí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2714 kcal
  • Bílkoviny 178 g
  • Sacharidy 262 g
  • Tuky 83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pět levných večeří ze žlutého hrachu: Vařte s námi ze surovin, které jsou dostupné Hrách a kroupy: 21 receptů na staročeskou pochoutku

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hrachovka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.

Související články