Vychladlá polenta je podobně jako brambory schopna mnoha dalších proměn, což je také příčinou její široké obliby. Dá se různě krájet a vykrajovat, ať už nožem, nebo lžící. Tahle metamorfóza nám připomněla české škubánky; s ‚quattro formaggi‘ ovšem získají italský šmrnc!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 176.25 kcal
- Bílkoviny 8.25 g
- Sacharidy 1.5 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/7
Červenec 2006