Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,7 (7x)
18. 7. 2014
Polentové škubánky se čtyřmi druhy sýra
Apetit
Polentové škubánky se čtyřmi druhy sýra
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,7 (7x)

Vychladlá polenta je podobně jako brambory schopna mnoha dalších proměn, což je také příčinou její široké obliby. Dá se různě krájet a vykrajovat, ať už nožem, nebo lžící. Tahle metamorfóza nám připomněla české škubánky; s ‚quattro formaggi‘ ovšem získají italský šmrnc!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 176.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 1.5 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006