Bramborové škubánky jsou jako pohlazení od babičky. Připravte si je podle našeho receptu a užijte si s námi sladký návrat do dětství... Jednoduchý recept, základní ingredience a fantastický výsledek!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1362.75 kcal
- Bílkoviny 28 g
- Sacharidy 179.5 g
- Tuky 63.25 g
Postup přípravy
- 38 sladkých makových receptů Je lepší mletý nebo celý mák? Tipněte si, kolik ho v Česku sníme za rok
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/10
2004/10