0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sendvič batáty a kozí sýr

Sendvič batáty a kozí sýr

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 998 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 138 g
Tuky 28 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Potěšte se rafinovanou kombinací chutí!

Suroviny

ciabatta 2 ks
podélně rozpůlená
hummus 70 g
nebo baba ganoush
brambory 150 g
sladké, upečené
kozí sýr 60 g
na tenké plátky
20 g
makadamové ořechy sekané
bazalka 15 g
sůl
pepř

Spodní chleby natřete po řezné straně hummusem. Poté je poklaďte plátky sladké brambory, kozím sýrem, ořechy a bazalkou. Osolte a opepřete. Přiklopte a zapečte v troubě či pod grilem, anebo chléb položte na zahřátou nepřilnavou pánev. Zakryjte pečicím papírem, navrch postavte plechovku či jiné závaží, nebo přitlačte obracečkou. Opékejte 4–5 minut z každé strany, aby se ciabatta opekla a náplň prohřála. Hned podávejte.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit