Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tousty s fazolemi borlotti
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 24 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 3 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlé jídlo se hodí v mnoha situacích. A tohle je navíc teplé, chutné a zároveň i vegetariánské.

Suroviny

fazole borlotti 1 konzerva
400g
chleba bílý 4 plátky
olivový olej
trocha
česnek 1 stroužek
rozmáčknutý
rukola 2 hrsti
sůl
pepř
čerstvě mletý
řeřicha 1 hrst
hobliny, podle chuti

Postup

1

V rendlíku prohřejte scezené fazole s troškou vody. Mezitím opečte nasucho na pánvi nebo v troubě, popřípadě osmažte na oleji v pánvi plátky pečiva (smažené plátky osušte na papírových utěrkách).

2

Pak rozehřejte trochu olivového oleje s česnekem a nechte na něm pár sekund mírně zavadnout rukolu. Na talíře dejte tousty, poklaďte je teplými fazolemi, podle chuti osolte, opepřete, posypte řeřichou či výhonky a navrch přidejte mírně zavadlou rukolu a hobliny parmazánu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/2

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...