Při pomalém pečení zůstane krkovice krásně šťavnatá a všechny chutě se propojí. Zelí, jablíčka, tymián a vepřové maso tvoří naprosto dokonalou souhru, která už víc nepotřebuje. Pomalu pečenou vepřovou krkovici na zelí podávejte se šťouchanými bramborami.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 588.67 kcal
- Bílkoviny 36.83 g
- Sacharidy 40.17 g
- Tuky 23.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje