Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (29x)
18. 7. 2014
Starodávná hovězí pečeně na kávě
Apetit
Starodávná hovězí pečeně na kávě
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (29x)

Recept ze staré kuchařky, kterou s sebou do nové vlasti vezli přistěhovalci do USA, dokazuje, jak vyvážené chuťové vztahy panují mezi kávou a tmavým masem!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1708.5 kcal
  • Bílkoviny 144.75 g
  • Sacharidy 93.5 g
  • Tuky 74.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Caffé Vergnano

Vergnanovi: Rodina nedaleko Turína už sto čtyřicet let praží vlastní kávu. Na čem si při výrobě zakládá, popisuje Katka

Turínu se přezdívá italské hlavní město kávy a čokolády. Jinde v Itálii prý tolik kaváren nenajdete. A to jak ty historické se zlatými štuky, mramorovými pulty a křišťálovými lustry, tak útulné podniky, kam si místní chodí pro dávku kofeinu nebo aperitiv. „Když jsem dostala příležitost navštívit jednu z nejstarších italských značek, Caffe Vergnano, neváhala jsem ani chvíli," říká redaktorka Apetitu Katka.