< 45 min
4,1
Pad Thai
> 60 min
3,7
Kvašená zelenina "pickles" s červenou řepou
< 30 min
3,2
Kimči
< 60 min
2,7
Korejské ‚suši‘ kimbap
> 60 min
4,9
Bánh mì thit
> 120 min
3,4
Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku
> 60 min
4,1
Hotdogy s kimči
< 20 min
4,3
Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou
< 10 min
4,7
Pomazánka s mandlemi
< 30 min
4,9
Sumec v cornflakes pečený v troubě
< 20 min
4,7
Kimči z bílé ředkve
> 60 min
5,0
Pao-c’ (baozi)
< 20 min
2,3
Glazované tofu s nakládanou zeleninou
> 60 min
4,9
Bleskově marinovaný losos
< 30 min
4,8
Kuře v tempuře na exotickém salátku
> 60 min
5,0
Vepřová pečeně se zeleninou
< 60 min
5,0
Grilované lilky s pastou miso a s naloženou ředkví
< 20 min
5,0
Temaki suši
< 20 min
4,7
Japonský vepřový řízek s kari omáčkou
> 60 min
4,8
Ostrá křídla s nivovou omáčkou
< 20 min
3,5
Salát z bílé ředkve s wakame
< 60 min
5,0
Rolky z ředkve daikon
< 30 min
5,0
Salát z ředkve, hrášku & hrušek
> 60 min
4,8
Pečený bůček s nakládanou ředkví
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý